Close

Picerija Pod Jenkovo lipo

Picerija Pod Jenkovo lipo
single page image

Pod Jenkovo lipo

Picerija Pod Jenkovo lipo se nahaja na atraktivni lokaciji, le nekaj minut vožnje iz Kranja ob poti na smučišče Krvavec.
Čudovita okolica bližnjih gora, svež zrak in mir vam v kateremkoli letnem času pričarajo sprostitev. Pizzerija je namenjena vsem, ki v zavetju prijetne umirjenosti radi popijete kavico ali pa z družino in prijatelji posedite ob dobri hrani. V zadnjih letih je postala zbirališče kolesarjev, padalcev, balinarjev, smučarjev in ostalih rekreativcev. Dnevno lahko prebirate časopis Dnevnik ali Finance. Imamo poseben prostor za zaključene družbe do 80 oseb.
V zimskem času vam je na voljo še zimski vrt, v poletnem času pa prijetni letni vrt. Na travniku poleg pizzerije stoji teniško igrišče, igrišče za odbojko, prostor za piknike ter otroško igrišče. Za najmlajše smo priskrbeli previjalno mizo in otroške stole. Lokal pa je tudi invalidom prijazen (WC, vhod).

Naše prijazno osebje vas bo razvajalo z odličnimi okusi raznovrstnih pizz iz krušne peči, zrezkov, pečenih in ocvrtih jedi, jedi na žaru, morskih jedi, solat in sladic.

Prodajamo karte za smučišče Krvavec. Ob nakupu smučarske karte dobite vrednostni bon za mini pico!

Na voljo imamo veliko lastno parkirišče. Hrano pripeljemo tudi na dom.

Veselimo se vašega obiska!